Piroche Bio energetische gezichtsbehandelingen

Energetische behandeling vip
120 minuten

 

De energetische gezichtsbehandeling van Piroche heeft 3 belangrijke onderdelen:

Ontgiften en ontslakken, celvernieuwing stimuleren en energie geven

 

Er wordt tijdens de behandeling gewerkt met de lymfedrainer, handen en natuurlijk de mooie producten van Piroche. We ondersteunen zo de afvoer van afvalstoffen en vochtophopingen waardoor er meer ruimte is voor energie. We beginnen met deze behandeling op de rug. Dit is niet alleen lekker maar er zitten heel veel energiepunten op de rug. Het is belangrijk dat die goed doorbloed worden zodat we meer en een langer resultaat zien na de gezichtsbehandeling.

 

Na deze behandeling voel je je beter en zie je er stralend uit!

 

Energetische gezichtsbehandeling basis
90 minuten

 

Deze behandeling is hetzelfde als bovenstaande behandeling alleen dan zonder de rug. We beginnen hier dus op het gezicht. Ook hier werken we tijdens de behandeling met de lymfedrainer en masseren we na met de handen. Indien nodig zit epileren en sugaren bovenlip hier ook bij. De behandeling bestaat uit:

 

Reiniging

dieptereiniging

verwijderen onzuiverheden

keuze uit een bio aroma en uitgebreide lymfedrainage met massage

dag of nachtverzorging

thuisadvies

 

Noesis vitamine gezichtsbehandeling
90 minuten

 

Dit is een huidverbeterende vitamine behandeling met een anti-aging effect. De behandeling wordt speciaal gegeven in combinatie met de Noesis produkten die uw huid beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Uw huidstructuur wordt fijner, de huid heeft een stralend en verjongend uiterlijk en voelt ontspannen aan. Na de behandeling heeft u een stralend, frisse en vitale huid.

 

Speciaal voor de verzorging thuis zijn er een vitamine day cream, vitamine restoring cream, eye lifting gel, multivitamine face gel en ampullen te verkijgen. Vraag om het advies van uw schoonheidsspecialiste.

 

 

Expressions gezichtsbehandeling

90 minuten

 

Deze behandeling verminderd de expressierimpels. Expressierimpels zijn de lijntjes die veroorzaakt worden door de uitdrukkingen van het gezicht.

Geeft uw huid een liftend effect en is heel ontspannend. Kraaienpootjes en rimpels vervagen, en de huidstructuur zal fijner zijn.  Het resultaat is een gladde, strakke en hernieuwde huid.

 

Speciaal voor de verzorging voor thuis zijn  er  een active cream, intensive serum, hydro active mask en een gentle exfoliant cream te verkijgen. Vraag om het advies van uw schoonheidsspecialiste.

 

 

Rosalpina Energy Walking

75 minuten

 

Rosalpina Energy Walking behandeling is een behandeling die vroegtijdige veroudering tegen gaat en beschermt. Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijk producten.

 In de hele Rosalpina lijn zijn de stamcellen van de Alpenroos en zuiver berg bronwater gebruikt. Alpenroos groeit op grote hoogte in de Italiaanse Alpen, waar hij zich aanpast aan extreme weersomstandigheden, zoals koude en hitte.

 

Tijdens deze schoonheidsbehandeling ervaar je de unieke acupressuur techniek, door middel van een heerlijke massage. Met deze techniek worden de energiepunten in het gezicht geactiveerd, waardoor de huid een mooie stralende en frisse uitstraling krijgt.

Ook voor rosalpina zijn er fantastische producten voor het thuisgebruik te verkrijgen!

Mini face lift

45 minuten

 

Heeft u een feestje? Of gewoon even tussendoor een oppeppertje nodig?

Na deze behandeling ziet u er weer stralend uit!

 

Bij deze behandeling zit geen epileren of sugaring.

 

Firming white behandeling
90 minuten

 

Een behandeling dat het gezicht oplicht en aanspant, terwijl het effectief het verkleuren van de huid bestrijdt. De behandeling is speciaal geschikt voor de:

  • Vette huid Door de zuiverende en talgabsorberende werking
  • Droge huid Door de vochtinbrengende werking
  • Huid met roodheden door de kalmerende, blekende en oplichtende werking
  • Ook is het masker goed te gebruiken tijdens de zwangerschap, als u last heeft van een zwangerschapsmasker heeft de firming white behandeling een kalmerende werking.

 

 

Couperose behandeling
120 minuten

 

Behandeling die de huid rustiger maakt en de roodheid van de huid verminderd. De huid voelt na de behandeling soepeler aan en op den duur reageert de huid minder met roodheden. Natuurlijk zijn hier

wel verschillende behandelingen nodig en goede verzorging thuis. 

 

Samen met de schoonheidsspecialiste wordt een plan gemaakt.

 

Wij werken met de mooie minerale make-up lijn Fiera Natura. Na de behandeling krijgt u uitleg en wordt u mooi opgemaakt zodat u er thuis ook mee aan de slag kunt.

 

 

 

Acné behandeling
45 minuten-60 minuten-75 minuten-90 minuten-120 minuten

 

Acné is een veel voorkomend huid probleem dat zich kenmerkt door puisten, meeëters en eventueel littekenweefsel. Acné is ongevaarlijk maar bijzonder onaangenaam. De oorzaak van acné kan zeer uiteenlopend zijn. Dit kunnen homonale of erfelijke factoren zijn. Maar ook voeding, zwangerschap, cosmetica of een slechte darmflora kunnen hier de boosdoener van zijn.

 

Deze behandelingen kunnen u helpen om de acné te verminderen en op den duur helemaal te laten verdwijnen. De thuisverzorging speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Samen gaan we kijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken.