lichaamsbehandelingen

Energetische lichaamsmassage

90 minuten

 

Het lichaam wordt nogal eens vergeten terwijl die toch heel belangrijk is. Als we ons ontspannen voelen dan stralen we dat ook uit!. Deze behandeling haalt energie en stress blokkades weg waardoor u meer energie krijgt en meer ontspannen bent. Wij gaan kijken naar uw klachten en kijken of we deze kunnen oplossen. Deze behandeling geeft een langdurig resultaat en een algeheel welbehagen en ontspanning van top tot teen.

Energetische rugbehandeling

75 minuten

 

Een heerlijke rug behandeling op basis van het yin yang principe. U krijgt een heerlijke peeling, waarna u wordt behandeling met de lymfedrainer (afvalstoffen afvoeren) en de beautystimm, een heerlijke massage met behandelen van drukpunten en een pakking.

Rosalpina lichaamsmassage

90 minuten

 

Een unieke massage dat uw lichaam en geest tot rust brengt. U wordt ondergedompeld in geuren die herinneren aan Alpen, weiden en bossen. Ondersteund de regeneratie van de huid en verhoogt de huid beschermende barrière door het stimuleren van de natuurlijke afweermechanismen. Uw lichaam voelt na de behandeling ontspannen aan en geeft een gevoel van lichtheid en vitaliteit. Dit is een verstevigende massage met een anti aging effect.

Mineral body mask behandeling

100 minuten

 

Een heerlijke wellness behandeling met 100% natuurlijke lichaamsmaskers. Een sensationele reis van de zintuigen in harmonie met de energieën van de aarde. De huid wordt verstevigd en voelt heerlijk zacht en glad aan. U gaat weer helemaal ontspannen naar huis.

Sport behandeling

90 minuten

 

Deze behandeling zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd en haalt stress en blokkades weg. Bij deze behandeling maken we gebruik van de speciale sport lijn. Deze behandeling is ideaal als je goed wilt presteren of als je last hebt van spierpijn, maar is natuurlijk ook heerlijk tegen vermoeide benen, een heerlijke oppepper of als je last hebt van je spieren.

Anti-stress behandeling

90 minuten

 

Een behandeling om even lekker tot rust te komen van het drukke dagelijkse leven.

U krijgt een voetenbad met een kopje kruidenthee. Waarna u wordt gescrubt met een sisalhandschoen en badolie . Een heerlijke massage en een pakking. Aan het eind wordt u huid verzorgd met een bodylotion.

 

 

Cellulite behandeling

90 minuten/120 minuten

 

Deze behandeling is speciaal voor de probleemzones (meestal de benen en billen, maar kan ook op andere plaatsen voorkomen) Er is cellulite in 3 fases, bij het eerste gesprek wordt gekeken in welke fase u zit, en wordt gekeken welk behandelprogramma voor u het beste is.

 

Als we hebben gekeken in welke fase u zit, kunnen we gaan kijken hoe u de behandelingen thuis kunnen ondersteunen door middel van een behandelprogramma en producten voor thuisgebruik. 

Body Wrap

60 minuten/90 minuten

 

Een behandeling die bestaat uit het verwijderen van afvalstoffen in combinatie met de lichte druk van bandages om drainage en figuurcorrectie/modellering te stimuleren. Deze behandelingen zijn ontwikkeld om een intensief verlichtend gevoel te creëren. We onderscheiden 2 soorten behandelingen:

 

Cellulite wrap: Deze behandeling is vooral modellerend en sterk drainerend om ophopingen te elimineren en af te voeren.

Heavy leg wrap: Een speciale behandeling tegen zware, vermoeide, pijnlijke en rusteloze benen, maar ook goed tegen spataderen en circulatieproblemen. Vocht in de benen kan afgevoerd worden. Deze behandeling geeft vernieuwde energie aan de benen.

Aromatische voetbehandeling

60 minuten

 

Dit is een cosmetische behandeling voor de voeten die toch wat te weinig aandacht krijgen. Terwijl ze dag in dag uit ons lichaam moeten dragen. De voeten verdienen absoluut onze aandacht en dit is een prachtige behandeling voor voeten met problemen zoals:

  • Zweet voeten
  • Opgeblazen voeten
  • Brandende voeten
  • Stijve voeten
  • Extreem warme of koude voeten
  • Droge voeten