De producten van Colour&Spice zijn altijd:

💚 Overladen met mooie, actieve en heilzame werkstoffen

💚 Vervaardigd uit krachtige planten, bloemen, edelstenen en kruidenextracten

💚 Handgemaakt in kleine batches voor zuivere en duurzame huidverbetering

💚 Vrij van kleur- en geurstoffen en synthetische conservering

💚 Getest op mensen en niet op dieren

💚 Vegan

Reinigingsproducten

Reinigen is een ontzettend belangrijke stap in huidverzorging, omdat een goed gereinigde huid zich lekker voelt, werkstoffen beter opneemt en er gezond en fris uitziet. De Awakening Face wash en de Good Night Cleanser bevatten kostbare werkstoffen: het egaliserende malachiet en zuiverende druivenbladextract, açai-olie en gemberolie die de huid diep reinigen, de cel vernieuwing stimuleren en de vitaliteit van de huid verbeteren. De Beauty Mantra Lotion is speciaal gemaakt om je huid dagelijks te herstellen en tot rust te brengen.


Serums & Moisterizers

Een gezonde huid heeft de goede bouwstoffen en bescherming nodig. Door de rijke serums en moisturizers van Colour&Spice dagelijks te gebruiken krijg je een mooie, natuurlijk glanzende en gezonde huid. Vraag naar het juiste serum en moisterizer en een vermoeide uitstraling van je huid behoort snel tot het verleden.Specials

Soms wat extra aandacht aan jezelf en je huid geven is geen overbodige luxe.

Vindt een beetje tijd om te lezen, een wandeling te maken, te genieten van je favoriete muziek, een kopje thee en het bad vol laten lopen met een heerlijk geurende olie en het Wild Flower mask op.

Of ontspannen onder de douche en je daarna heerlijk insmeren met de Sat Nam body oil, en de Botanical oil op het gezicht. Deze bevat een krachtige combinatie van ingrediënten die je huid laten stralen door de hydraterende en diep voedende eigenschappen. Wilde blauwe bes, gemberolie, avocado-olie, jojoba-olie, abrikozenpitolie en centella asiatica geven je huid extra voeding. De krachtige substantie van kruiden en plantextracten voedt en herstelt de huid.


Miniset
€ 0,00