Een Holistische behandeling, wat is dat nou eigenlijk?

Vanaf 8 januari 2020 ga ik volledig over op de holistische behandelmethode.

 

Veel mensen vragen zich af wat een holistische behandeling nu eigenlijk inhoudt?

Holistisch stamt af van het Griekse woord ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’.

 

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze huid werkt nauw samen met ons hormoonstelsel, ons zenuwstelsel en ons immuunsysteem. De effecten van goede voeding en een gezonde leefstijl zijn niet alleen op je huid zichtbaar, maar over het hele lichaam. 

 

In de behandelingen die ik in mijn studio geef behandel ik dus niet alleen een droge of vette huid of het huidprobleem. Maar kijken we waar het probleem vandaan komt. Dit is omdat alles in verbinding staat met elkaar. Hierin gebruik ik veel elementen die voorkomen uit de Traditionele Chinese geneeskunde zoals bijvoorbeeld een voetreflexmassage, drukpunten en lymfedrainage.

 

Het uiterlijk en innerlijk welzijn gaan dus altijd samen, daarom behandel ik mijn cliënten met de prachtige producten van Colour&Spice.

 

Al mijn kennis van de afgelopen jaren, de technieken die ik heb geleerd en mijn apparatuur zet ik samen met Colour&Spice in. Dit om tot een gehele behandeling te komen, die zorgen voor een individuele aanpak van de totale persoon.

 

Deze behandelingen kunnen iedere keer weer net even iets anders zijn. Omdat ik dan met andere etherische olieën en tools werk. Ik pas de behandeling aan op dat moment.

 

Wilt u graag ervaren wat de behandeling voor u en uw huid kunnen betekenen. Boek dan nu een Colour&Spice Meet&Treat.

 

U bent van Harte welkom.

 

💚 Liefs van Debora