Herstel het zelfhelende vermogen van je lichaam

De Holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen. De zes op maat gemaakte aanvullende holistische beauty therapie treatments zijn geworteld in de traditionele & Chinese natuurgeneeswijzen volgens de 5 elementen. Hout - Vuur - Aarde - Metaal & Water bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering

Beauty Detox

Zuiveren en Herstellen

De Beauty detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid begint bij het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen.

Rebalance

Opbouwen en Vitaliseren

Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterke basis voor een gezonde huid.

De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. 

Uplifting

Verstevigen en Verbinden

De Uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris, glad en stevig uitziet. Het resultaat van deze huidverbetering zal je blij verrassen.


Holistische werkwijze

Ervaar de helende werking van onze beauty methode tijdens een Holistic Beauty Therapy. De holistische beauty therapie bestaat uit zes op maat gemaakte behandelingen waarbij er specifiek naar jouw huid wordt gekeken en wordt onderzocht welke energiepunten in je lichaam meer aandacht nodig hebben. De Holistic beauty treatment bevorderd het zelf herstellend vermogen van de huid, om lichaam en geest gezond te houden.

 

Niet iedereen kan zomaar met de Colour&Spice methode werken. Daar is een "sollicitatie" aan vooraf gegaan. Om met deze methode te werken is er intrinsieke motivatie en de bereidheid om je 100% zuiver en zonder oordeel, vanuit het diepste van je hart te verbinden met de ware schoonheid van de mens die je in je praktijk ontvangt.

 

Ik ben dan ook heel trots om met de prachtige lijn van Colour&Spice te mogen werken.

 

 

 

"Voor mij is de echte schoonheid de magische aantrekkingskracht die ontstaat als vrouwen in verbinding zijn met hun natuurlijke krachtbron. Mijn grootste passie is om die bron te voeden met holistische huidverzorging, kunstzinnig werken en a whole lotta love!"

 

~ Natascha Koningsveld - oprichter Colour&Spice ~