Ekseption is een lijn die bestaat uit 11 soorten peelings en bijpassende huidverzorging voor in onze studio en voor thuisgebruik.

Het beleid achter de producten is huidverbetering. Dat noemen we bij Ekseption "resurfacing skincare" 

Of je acné, rimpels, een gevoelige huid, slechte huidconditie of andere vorming van huidafwijkingen heeft waar u last van hebt. Resurfacing geeft een nieuwe huid van binnen uit.

PH

De PH waarde van uw huid is hetzelfde als de zuurgraad van de huid. Met Ekseption gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van de huid weer tot de normaalwaarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Bescherming

Na de behandeling is het erg belangrijk om de huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Dit omdat we het bovenste laagje van de huid verwijderen. Daarom bent u verplicht tenminste 1 product voor thuisgebruik aan te schaffen.

Peeling

Ekseption heeft 11 soorten verschillende peelings. Samen gaan we kijken welke de juiste is voor uw huid. Een paar dagen na de peeling kan uw huid wat droog aanvoelen. Dan zijn de huidcellen die vernieuwen. Hierna voelt uw huid weer heerlijk zacht aan.