De naam Piroche Cosmétiques vertegenwoordigt zowel een uitstekende cosmetica lijn gebaseerd op waardevolle natuurlijke esssenties als een exclusieve behandelmethode die is ontwikkeld op basis van de Tradionele Chinese Geneeswijzen. Schoonheid, gezondheid, vitaliteit en innerlijke balans horen bij elkaar en versterken elkaar. Een natuurlijke schoonheid hangt af van onze vitale energie, de zogenaamde Qi.

 

De Piroche Cosmétiques methode helpt deze blokkades op een zachte manier op te lossen. Het stimuleert de energiestroom door de natuurlijke balans van het lichaam, de geest en de ziel te herstellen. Innerlijke balans betekent meer energie, betere gezondheid en een fris, stralend en natuurlijk uiterlijk.

Detoxicatie - Stimulatie - Regeneratie

 

De Piroche Cosmétiques methode werkt met lymfedrainage en helpt het lichaam te ontgiften en ontslakken. Het stimuleert het lichaam om cel vernieuwing te bevorderen. Met Piroche Cosmétiques ervaar je een totale weldaad en het geeft je een absoluut nieuw bewustzijn van je lichaam dat ook je uiterlijke schoonheid op een positieve manier zal beïnvloeden.

 

 

 

Natuurlijk

Bij Piroche wordt er zo veel mogelijk gewerkt met natuurlijke grondstoffen en producten. De rosalpina lijn is zelfs helemaal 100% natuurlijk. Heerlijk voor je huid en voor de natuur!

Lymfedrainage

Lymfedrainage wordt gegeven door middel van een apparaat met cups. Het geeft een diepe massage en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen

Dit voel je nog dagen na de behandeling! 

Bio aroma's

We werken met bio aroma's van Piroche. Zo kan heel de behandeling op uw huid worden afgestemd. Dit ziet en voelt u tijdens en na de behandeling.