Het merk is een oprechte ode aan het eeuwenoude Ohm symbool, met haar oorsprong in de Boeddhistische en Hindu cultuur. Met de The Ohm Collection ervaar je een nieuwe bewustwording en een hogere kwaliteit van leven. Ontdek jouw nieuwe favoriete deo. Het assortiment bestaat uit unisex geuren voor mannen, vrouwen en de NO Sweat lijn voor jongeren. Try before you buy? Bestel een van de drie proefformaatjes! Deodorantpoeder van The Ohm Collection gaat maandenlang mee.

A little goes a very loooooooong way!

100% natuurlijk

De meest effectieve 100% natuurlijke deodorant, in poedervorm. The Ohm Collection is een Nederlands merk dat exclusieve essentiële oliën van de best vindbare kwaliteit combineert met sodium bicarbonaat tot luxe, veilige en echt werkende deodorant. De alkaliserende werking van sodium bicarbonaat zorgt er voor dat je oksels beter beschermd worden tegen ongewenste geurtjes dan door synthetische deo's.

Niet schadelijk

Deze deodorants zijn niet schadelijk voor het lichaam. Bevatten geen schadelijke stoffen zoals alluminium zoals heel veel andere deodorants.

Crème deodorant

The Ohm Collection heeft een nieuwe Deodorant uitgebracht. Helemaal natuurlijk zoals jij bent. De olies, de verpakking en de wijsheid achter de deodorant maakt het makkelijk voor het lichaam om deze deodorant te begrijpen en zorgt ervoor dat je heerlijk ruikt na uren en uren.

Een heel klein beetje geeft je uren heerlijk ruikende oksels.